Nieuws

Vereniging Kattenzorg Dordrecht e.o.
Categorie: Nieuws

Open Deuren Dag 2023

Op 13 mei 2023 organiseerde Inzet078 de Open Deuren Dag 2023. In Dordrecht hebben 42 vrijwilligersorganisaties in Dordrecht van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun deur wijd open te zetten om de inwoners van Dordrecht kennis te laten maken met hun vereniging/organisatie. Voor de vrijwilligersorganisaties die geen eigen verenigingsgebouw hebben werd op het Energieplein een Beleefmarkt georganiseerd. Het hoofddoel was het promoten van vrijwilligerswerk.

Op deze zonnige zaterdag hebben verschillende vrijwilligers van Kattenzorg achter de stand gestaan om onze vereniging te promoten. Het gebruik van de vangkooi werd gedemonstreerd, hoe werkt een chipreader en voor de kinderen was er een grabbelton. We hebben veel leuke gesprekken gevoerd met mensen die katten een warm hart toedragen en ook die dat niet doen. Ook hebben we uitgelegd wat Kattenzorg doet en wat je als vrijwilliger voor de Vereniging kan betekenen. Verder hebben we tips en informatie kunnen geven over de verzorging van katten.  

Kortom een fijne en gezellige dag waarin we hebben kunnen laten zien wat Vereniging Kattenzorg kan doen voor katten en hun baasjes.

open deuren dag

kattenzorg markt