Nieuws

Vereniging Kattenzorg Dordrecht e.o.
Categorie: Nieuws

Catman  

Tijdens de vergadering van de ALV hebben wij afscheid genomen van Peter van Kuijk, een kattenmens in hart en nieren.
Ruim 38 jaar heeft hij zich onvermoeibaar voor de fluwelen tijgers, zoals hij dat noemt, en voor de Vereniging ingezet.
Dat varieerde van vangkooien zetten en tussen de stuiken doorkruipen om (zwerf)katten te vangen en ze naar de dierenarts brengen voor controle en medische ingrepen. Voer rondbrengen naar de vrijwilligers die zwerfkatten verzorgen en advies en nazorg geven.
Meehelpen achter de stand van Kattenzorg bij evenementen. Opvang van katten die niet meer te plaatsen waren en ze toch nog een mooi poezenleven geven.
Zelfs als er midden in de nacht gebeld werd over een zieke kat, was Peter nooit te beroerd om de kat te bezoeken met speciaal voer en medicijnen. Dit is nog maar een kleine opsomming van zijn werk voor Kattenzorg. Peter was het gezicht van onze vereniging.
Natuurlijk moeten wij ook zijn prachtige foto’s niet vergeten die regelmatig in Poezenpraatjes en andere bladen hebben gestaan. In iedere bestuursvergadering werden in de vorm van een “prevelementje” zijn bezigheden en avonturen beschreven.
Zijn werk was zo veelomvattend dat het door meerdere vrijwilligers is overgenomen. Peter, veel dank voor al het werk dat je voor de Vereniging hebt verricht.

Geniet van de vrije tijd en van alle fluwelen tijgers die nog langs zullen komen.