Poezenpraatjes

Vereniging Kattenzorg Dordrecht e.o.
Categorie: Poezenpraatjes

Poezenpraatjes

Poezenpraatjes is een magazine van de Vereniging Kattenzorg Dordrecht e.o. Het blad verschijnt 4 x per jaar en wordt gezonden aan leden, vrijwilligers & donateurs van de Vereniging Kattenzorg Dordrecht e.o. Het blad is in 2020 zijn 43ste jaargang ingegaan en kent een oplage van ongeveer 1000 stuks. 

De inhoud bestaat uit een aantal vaste rubrieken en columns. Zo is daar de column van secretaris Annelies over haar belevenissen met katten, de lokale dierenartsen schrijven over medische actualiteiten, vanuit de leden komen er regelmatig stukjes met foto’s over hun katten en er is ook altijd plaats voor katten in de media. In het blad worden enkele advertenties opgenomen. De inkomsten hieruit komen geheel ten goede aan de zorg voor de zwerfkatten. 

De redactie wordt op vrijwillige basis gedaan door Marlynn de Groot die dit eind 2021 van Marty Smits heeft overgenomen. Heeft u tips, vragen of wilt u ook een stukje inzenden, neem dan contact op via het contactformulier. In de colofon van het magazine of hier op de website kunt u terugvinden wanneer de kopij voor de volgende uitgave uiterlijk binnen moet zijn.